Professioneel in presenteren

De leverancier voor folder displays voor Vlaanderen

De showroom van folder-display.be is gelegen in het Noord-Brabantse Schijndel in Nederland. Vanaf deze plek, vlakbij de grens met België, bedienen wij zowel klanten in Nederland als in België.

Wij hebben in onze showroom buiten al onze andere displays 10-tallen verschillende folderbakjes staan die we ooit hebben gemaakt. Dit als voorbeeld om u op ideeën te brengen maar wij maken u folderdisplay precies zoals u het wilt hebben. Kom eens kijken in onze showroom net over de grens bij Eindhoven. We kunnen dan kijken en bespreken wat u het liefst zou hebben en daarvan een proefmodel maken. 90% van de mensen die bij ons komt kijken koopt daarna 1 of meerdere van onze producten. Het is dus zeker de moeite waard. Bel en maak een afspraak, we zien u graag.

De perfecte service van folder-display.be

In onze showroom vindt u niet alleen veel inspiratie op het gebied van displays, maar ook onze eigen presentatiewanden en standbouwsystemen. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie. Wij laten u graag zien hoe wij werken en reeds eerder gemaakt hebben voor andere klanten. We nemen graag de tijd voor u om samen met u een ontwerp van uw display te maken zodat u precies kunt zien hoe uw display er uit zal zien.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom naar onze showroom, neem contact met ons op of bekijk eerst andere voorbeelden.